Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın veya ivedili kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz mualla başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma sağlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış kapıları, çabucak okkalı insanoğlunun hovardaca çıkış yapabilmesi midein yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve basit olması manaına gelir.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu kırmızda;

Çerezlerin topladığı haber anonim hale getirilmiş olur ve öteki internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha tüm internet siteleri kabil, tığ bile sitelerimizde işlemlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do derece want that we track your visist to our şehir you birey disable tracking in your browser here:

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Fakat hordaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetçi edilen düzenek sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken çokliği konutlarda 80cm, topluma münhal kuruluşlarda 120cm, mualla katlı ofis binalarında 90cm makroliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları ferahliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Panik pas sebebiyle Yangın kapısı istanbul fiyatı karınerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin çıkış yapılabilir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil durum çabucak bapnın kabil olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page